duminică, 5 decembrie 2021

 



COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Monumentul Crucificare, din Piata Victoriei, din Orașul Ales Inaintemergator Timișoara, conține două simboluri importante care sant legate foarte strâns una de alta și care se vor îngropa în pământ ( vor dispărea) .
Primul este simbolul crucii care reprezintă religiile iar al doilea simbol este simbolul specific masoneriei, litera G  care în opinia lor reprezintă cunoașterea(gnoza), G de la God( Dumnezeu), geneza etc.
Aceste două simboluri reprezintă cele două mijloace fundamentale prin care fiintele intrate in această Lume Medie nr.6, erau supuse la transformarile civilizationale prin exorcizare, urmând schimbarea animatorului existențial inițial cu unul agresional civilizational precum și schimbarea sortii sau a destinului existențial.
Acest lucru este posibil prin ritualurile religioase de tip botez, cununii, masluri, spovedanii, inhumarii iar în cazul masoneriilor prin ritualuri specifice masonice de primire în masonerie și a primirii de grade masonice.
Prin religii se face INROBIREA GENERALA A POPULATIEI, iar prin MASONERIE SE FACE INROBIREA TOTALĂ A POPULATIEI LUMESTI, ceea ce este cunoscută ca și NOUA ORDINE MONDIALĂ,(N.O.M) proiect conceput de Satan ( civilizația arahnidica tarantulara neagră avand ca simbol lumesc, omul păianjen), și Titan ( civilizația balaureana roșie) .
Aproximativ ceeace se vede în Coreea de Nord, seamănă a N.O.M.
Reamintesc faptul că patronii planetari și extraplanetarii ai religiilor au ca si corespondent în această lume și organizații masonice fiecare incercand să își numească propriul conducator Lumesc. 
De aceea sant legate asa de strâns cele două simboluri pe acest monument, și de aceea se vor îngropa împreună mai ales că majoritatea capilor bisericilor sant și masoni.
Hristos are religia creștina și ca ordin masonic are organizația Cavalerii de la MaltaBafometh are religia islamică și Ritul Scoțian Antic si acceptat etc.
 MISIUNIEA  ASTRALA  ROMÂNIA  ALTRUISTA  si  ÎNȚELEAPTĂ a avut rolul de a scoate în evidenta cloaca inrobitoare în care au fost ținuți oamenii și de-asemenea a făcut publice informatiile specifice acestei ere zodiacale nr.9, care este și  ultima a acestei Lumi Medii nr.6, și din care au mai ramas aproximativ 970 de ani.
Există pe Facebook in cadrul grupului PROMETEOS mai multe comunicate de unde persoanele interesate pot găsi aceste informații. 
Era Zodiacala nr.9 este o Era a Luminii, unde frecventa de vibratie va creste constant și care va duce la scăderea numărului de mutantii civilizationali care se opun ca fiintele să trăiască libere și să se exprime liber. Scris de Simion Capras(5-dec-2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...