luni, 4 octombrie 2021

Adrian Iacob  : Se pare ca exista o problema cu ,comunicarea ......a picat facebook-ul , whats-up si instantgram ,asta deja de 5 ore ....Nu stiu cat va dura .............Cei care vad postarea asta ............si stiu mai multe despre aceasta situatie sunt rugatii sa scrie la sectiunea comentarii sub postare .Trebuie cautat un sistem alternativ de comunicare ..........vom vedea ce va fii .



Facebuk si ziua de ieri...
Matrix, oamenii robotizati si Omul si o treaba facuta manual... 🥳🤔🥰
Plec de acasa cu facebuk si ma intorc fara facebukkk 😂😂😂
Intre timp, tehnolgia IA biruitoare a tot si toate, stiti aia care "inlocuieste" Omul pentru ca e "mai mult ca perfecta" si cu mult peste "ce poate" Omul, tehnologia aia fara de care #viatanarmaiexistapepamant dupa lozincile matrixului, tehnologia aia cu "satelitii lu Musk" mie imi suna a "musca" cand sa ii zic "musk" dar trecem peste, tehnologia aia cu "5G", tehnologia aia cu "robotii", tehnologia aia cu #toatepovestiledecipareinventate, si cate altele, deci, tehnologia aia ieri a dat bir cu fugitii direct in serverul principal! Probleme in serverul principal, matrix? Intreb si io asa... In orice caz, repararea ia uitati aci cine si cum a facut-o:
"Ora 23.24: Facebook a trimis o mică echipă de tehnicieni la unul dintre centrele sale de date din California pentru a reseta manual serverele, într-o încercare de a rezolva problema, scrie New York Times".
Pai bine matrix, M A N U A L? Adica cu mainile si inteligenta Omului?! Mainile acelea care au capacitatea creatiei originale de a materializa prin atingere si pe care tu le-ai pironit cu virus 3,14 ca sa joci tu aici dupa cum ai chef?! Si Constiinta aia a Omului pe care tu ai inlantuit-o cu coroane de spini, sarma ghimpata din mercur?! Aha matrix, deci tu fara OM esti pa! Pe veci! Infinit si prezent continuu, ca sa fie pe intelesul tau... aha, deci de aia ai nevoie pe langa armatele tale de oameni robotizati, executanti perfecti ai sistemului tau, mai matrix, ai nevoie si de OAMENI care nu sunt in sistemul tau! Acei oameni care altfel matrix, ii bombardezi cu tot felul de rapciugi trimise peste ei! Dixit! Oare este #doar o "simpla coincidenta" ca am pomenit cu o zi - doua inainte de marele shutdown in serverul principal din Valea Siliconului despre un proces de "shutdown"? Ia spune-ne noua matrix, ce se inchide prin retele tale si nu ie parte din "marea ta agenda"? 🙃😉



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...