miercuri, 4 august 2021

 


https://romaniamegalitica.blogspot.com/2018/08/care-este-adevarul-crucea-lui-baphomet.html?m=1&fbclid=IwAR1i22l_CU8dh9gnZLBYghe1EP51RBCWqgfJu94yIUC5YEf1LDXxWQ07cP8


Despre Baphomet ---- Si cand te gandesti ca noi avem 5 statuii cu dansul in Bucurestii

Baphomet- este un monstru ,este fiul lui Satan ,iar ca partenera existentiala a avut-o pe Lilith- apare în istorie la începutul secolului al XIV-lea, alături de Cavalerii Templieri, ei fiind acuzați că îl venerau, iar apoi a fost încorporat în ocultism. El a fost o considerat ca o zeitate, fiind extrem de controversată - mai ales că există mențiuni cum că el ar avea rădăcini în religia islamică și/sau egipteană. Se crede că numele său este o corupere a lui Mahomed, fondatorul Islamului. Cronologia apariției lui Baphomet este oarecum neclară, deși este posibil să ne facem o idee generală a inspirației din spatele lui.
El apare reprezentat ca având capul unei capre. Acest lucru are sens dacă analizăm istoria religiilor păgâne și politeiste. Egiptenii aveau un zeu capră cunoscut sub numele de Mendes. Grecii venerau o figură răutăcioasă cunoscută sub numele de Pan. Celții îl aveau pe Cernunnos.
În anii 1850, Eliphas Levi l-a inclus pe Baphomet într-o publicație ocultă în două volume, cunoscută sub numele de „Dogma și ritualurile înaltei magii.” În această publicație, el a inclus o descriere desenată a lui Baphomet, care avea să devină imaginea definitorie a creaturii. Imaginea sa înfățișa o creatură umanoidă cu o cap de capră și sâni de femeie. De asemenea, Baphomet apărea ca având o pereche mare de aripi, coarne și o pentagramă pe frunte. Levi a menit să combine mai multe icoane: figura templierului; Satana; zeul fertilității-capră din Mendes, Egipt; și capra la care vrăjitoarele se închină la sabatele lor, sau sărbătorile păgâne. Aspectul de capră al lui Baphomet seamănă și cu Pan, Puck și celtic Cernunnos. Majoritatea reprezentărilor moderne îl fac adesea pe Baphomet să facă un salut cu două degete, un gest ocultist obișnuit.
În 1966, Biserica lui Satana a fost fondată de Anton LaVey și astfel satanismul a devenit o mișcare religioasă, . Logo-ul adoptat de Biserica lui Satana este cunoscut sub numele de Sigilul lui Baphomet, care descrie un cap de capră în interiorul unei pentagrame inversate. Acest semn este de asemenea folosit în mod obișnuit de sataniștii din întreaga lume.


COMENTARIU EXISTENTIALIST :
Orice catastrofă are la bază o cauză și nimic nu este întâmplător și mai ales totul se plătește, deci nu există iertare. Capitala Administrativă a Țării Alese Înaintemergatoare România (datorită REVOLUTIEI DE LA TIMISOARA ) București, este plină de simboluri care nu sânt specifice civilizației omenice cum sânt statuile lui Bafometh, statuia cu un dragon , statui cu Confucius și alte statui și monumente nespecifice poporului Român . Aceste filtre gravitationala, împreună cu bisericile apartinatoare religiilor și masoneriilor fac ca frecvența de vibrație a Bucureștiului să scadă foarte mult. Scăderea frecvenței de vibrație are ca și consecința apariția de boli, pandemii , cutremure , incendii , certuri, sau cu alte cuvinte nu merge treaba bine. Toate aceste simboluri MALEFICE trebuie să dispară atât din Bucuresti cât și din întrega țară și din Lume. La fel a fost si la Colectiv ,unde de sarbatoarea Satanica de asa zisul Halloween și unde și numele formatiei si ale cantecelor pe care le interpretau erau tot Satanice , au fost pedepsite la nivel astral, cu acel incendiu. Datorită euforiei drogurilor consumate multi dintre clienții acelei locații nu au găsit iesirea, calcandu -se în picioare.Scris de Simion Capras (29-ian-2021) .





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...