vineri, 4 iunie 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Soartă și Destin
Atat soarta cat și destinul persoanelor este dată de evolutia existențială a ultimilor sase generații de strămoși. Cei care au soartă se opresc în Veșnicie fie ca om liber sau rob, iar cei care au destin trec în lumile superioare Veșniciei dar doar ca om liber. Cei care sant inrobitiaserviti sau sclavizati, chiar dacă au dreptul la accederea în lumile superioare Veșniciei nu pot merge datorita acestui lucru.
În Veșnicie poți exista până la 600 de ani terestri iar în lumile superioare Veșniciei poti exista și 1000000 de ani.
Soarta sau destinul sant drumul facut după un anumit scenariu existențial, pe care omul trebuie să îl parcurgă în această viață existențială. El este constituit ( din proiectarea OMULUI) ca să aibă 33,33% rău existential, 33,33% bine existențial și 33,33%neutru existențial. Cu cei 33,33% rău existențial își plătește chiria că există pe acesta planetă iar restul ce ramane îi revin lui ca si fond de existența în lumea superioară dacă este selectat.
Deoparte și de alta a acestui drum stau religiile, masoneriile, clanurile mafiote etc. care îl atrag pe om cu tot felul de promisiuni și mistificari pentru al scoate de pe acest drum.
Religiile au creat tot felul de ritualri religioase, gen botez, cununie maslu, inhumari cu care transformă omul civilizational transformandu-l în rob ,serv sau sclav religios.
În realitate singurul lucru legal si valabil în ceea ce priveste botezul, cununie,inhumarea sant actele care se înregistrează la primarie. Ceea ce zic religiile nu mai contează ba mai mult te încurcă inrobindu-te.
Mergând pe acest drum OMUL alegeconform liberului arbitru, ce face. Tu hotaresti dacă părăsești acest drum sau nu. Animatorul existential nu are voie să îți spună ce să faci deoarece trebuie să îți creezi singur modul de gandire și manifestate. Dacă îți spune tot, atunci rolul tau care mai este?. Scris de Simion Capras (4- iun-2021).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...