sâmbătă, 15 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Sistemul Solarital (solar) în care existăm este situat, în cadrul galaxiei, undeva la marginea galaxiei. Exact acelasi Sistem SOLARITAL, așezat simetric față de acesta, există în cealaltă parte a galaxiei. Atât scenariile existențiale cât și decorurile existențiale se desfășoară la fel ca si aici.
Pe fiecare suport existential de tip planetă sau satelit există LUME SUPERIOARA ( rai, eden) ,iar cand o planetă ajunge pe actualul domeniu orbital al Planetei TERRA, apare și lumea infernala(iadul) cat și LUMEA MEDIE ( fizica sau substantiala) .Lumea INFERNALĂ are rolul de a incalzi planeta din interior spre exterior iar Astrul Solarital dinspre exterior, ducand astfel la aparitia atmosferei și atragerea apei din spatiu pentru creerea oceanelor și marilor.
Pe acest domeniu orbital fiecare planetă are sase Lumi a cate 9000 de ani tetestri fiecare, cu o pauză de 1000 de ani intre ele pentru schimbarea decorurilor și scenariilor existentiale.
În fiecare Lume de la 1 la 6 fiiecare ființă a existat ca și om dar cu alt destin sau soartă. O dată puteai să fii medic, o dată miner, o dată profesor etc.
În mod paralel se întâmplă și în SISTEMUL SOLARITAL simetric.
Cel care vă scrie acest COMENTARIU EXISTENTIALIST nu mai există acolo deoarece acolo gruparile de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale au reusit să îl anihileze chiar în timpul competiției Civilizationale 2008-2012. S-a primit atunci această informație și stiu și când s-a executat atacul și modul monstruos în care a fost facut de catre SATAN.
Deci fiecare am trait în fiecare Lume Medie a acestei Planete TERRA, dar și pe Satelitul ANCESTRALIA unde s-au folosit aceleași destine Planetare ca și pe această Planetă. Scris de Simion Capras (15-mai-2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...