luni, 3 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Informatiile false au asupra Fiintelor Individuale Superioare de tip OM, rolul de a scădea frecvența de vibrație a acestuia, a locului respectiv si al Țării.
Datorită informațiilor false, oamenii se pot îmbolnăvi, pot fi exorcizati mai usor și deasemenea dacă și răspândesc asemenea informații, fac rău și altor Ființe. Mă refer aici la TELEVIZIUNI, ziare, cărți, internet etc.
Omul trebuie să stie să trieze știrile false de cele adevărate. Nu te apuci, asa mecanic, să arunci pe piața știri de care nu ești sigur că sant reale.
Am vazut pe un post de televiziune pe reprezentantul patriarhiei spunând public că Vaccinul pentru asa zisul virus, este ca, Sfânta Împărtășanie, adică până acuma toti care au luat impartasanie de fapt s-au vaccinat. Este ceva extraordinar cum pot să iasă cu asemenea gogoriță și ce este culmea că este și crezut.
Informațiile cu privire la plecarea și colonizarea Satelitul Selena ( luna) și a planetei Marte sant false în totalitate. Animatorul existențial al omului este legat de această planetă și nu o poate părăsi. Fără animator omul prima dată leșină după care la un timp moare deoarece animatorul este singurul care îl pune în mișcare, că de aceea se numeste animator.
Sistemul politic de conducere a unui stat dezvoltă foarte multe informații false sau altfel zis Statul se conduce printr-un sistem care aprobă minciuna si care este folosit de niște politicieni care mint atât cât își reușesc să își rezolve problemele personale căci cele generale mai au tîmp. Sistemul este creat pentru a putea minți iar cei care îl folosesc sant deasemenea mincinoși. POLITICA NU A REZOLVAT, NU REZOLVĂ ȘI NU VA REZOLVA NICIODATĂ PROBLEMELE DE CONDUCERE ALE UNUI STAT, atâta timp cât numirile pe funcții de demnitate publică primează in fata numirilor meritocratice. Scris de Simion Capras (3-mai -2021).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...