miercuri, 12 mai 2021

 





COMENTARIU EXISTENTIALIST :

In cadrul civilizațiilor neagresional civilizational ,Ierarhiile Astrale abilitate ,acordă unor Ființe Individuale Superioare (omen) ranguri astrale. Aceste ranguri astrale se acordă ființelor pentru merite existențiale deosebite si sant valabile începând doar după ce ai trecut în lumile superioare și sant recunoscute de toate civilizațiile inclusiv cele agresionale civilizational. Aceste ranguri sant : apreciat astral sau meritos, onorat astral sau mucenic, venerat astral sau sfânt, adorat astral sau preasfant, sublimat astral sau arhanghel și beatificat astral sau zeu. Rangul de Zeu se acordă la nivel de Țară ,Continent, Lume ,Planeta ,Lume Solaritala ,Lume Constelationala, Lume Eternala și până la cea mai evoluată lume ,LUMEA SUPREMATIALA . Fiecare rang astral înlocuiește un număr de cetățeni sau indivizi după importantă lui. Astfel un apreciat astral este = 10 cetățeni și 100 de indivizi, un onorat astra =100 de cetățeni și 1000 de indivizi un venerat astral =1000 de cetățeni și 10000 de indivizi e.t.c. Un zeu taral = 1000000 de cetățeni și 10000000 de indivizi iar .un zeu Solarital înlocuiește ca putere de vot în astral 10 miliarde de cetățeni și 100 miliarde de indivizi. Dintre aceste personalități se aleg MANTUITORII ,ISPASITORII ,PATIMITORII ,DESAVARSITORII, de pace prin rangul astral conferit acoperă mântuirea oamenilor prin numărul de persoane pe care îi înlocuiește.

ACESTE PETSONALITATI POARTA DENUMIREA DE ARISTOCRATIE ASTRALA iar rangurile sant obținute doar pe merite existențiale deosebite ..Scris de Simion Capras .(17 iulie 2020).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...