vineri, 14 mai 2021

 



TRUMP NU MAI ESTE PREȘEDINTELE unei corporații, și va reveni să candideze pentru Republica Americană, iar ieri a lasat un MESAJ ISTORIC pentru majoritatea lumii neînțeles. Puterea este preluată de armata americană prin INSURECȚIE ARMATĂ, ce deține valiza nucleară, nu o putea lăsa în mâna unui debil mental, senil și iresponsabil ca Biden. Este doar o despărțire temporală, și-a încheiat mai repede cu o zi mandatul, pentru că pe 26 Ianuarie va candida legal pentru REPUBLICA AMERICANĂ NU PENTRU ACEEAȘI CORPORAȚIE coruptă și criminală. Papagalul de Iohannis nu mai are nici-o valoare și va plăti curând pentru înaltă trădare, poporului român! Familia Biden va fi ridicată” Armata americană nu va preda puterea în mâna globaliștilor. Pe 4 Martie va fi ales în mod democratic președinte. În timp ce se liniștesc lucrurile, iar Donald Trump își var lua căteva zile libere armata va prelua oficial puterea sub o oarecare formă de dictatură militară și va organiza noi alegeri, de data asta democretice pentru un nou președinte. Scris de Florin Tenescu(20-ian-2021).

O lectie data vanzatorilor Romaniei :


„Daca vrei libertate, fii mandru de tara ta! Daca vrei democratie, pastreaza-ti suveranitatea! Daca vrei pace, iubeste-ti natiunea!... Viitorul nu le apartine globalistilor, ci patriotilor, natiunilor suverane si independente, care-si protejeaza cetatenii”


Donald Trump


COMENTARIU  EXISTENTIALIST:

 DONALD  TRUMP  era reprezentantul civilizatiei Taurine de culoare Rosie si energie de baza Sexuala, Neagresional Civilizationala. Acest lucru se vede datorita faptului ca, cravata este intotdeauna rosie si are itotdeauna  o apetenta  deosebita asupra femeilor . Civilizatia Taurina este o civilizatie  foarte puternica si este asociata Civilizatiei Vulturiene Albe ,care il are ca conducator pe SISIF, in lupta contra Gruparilor de civilizatii agresionale civilizational. Civilizatia taurina s-a dezvoltat  pe arealul continentului  America prin acei crescatori de vaci  numiti si cawboy. Aceiasi civilizatie anima existential  si o parte a provinciei  Moldova precum si o parte a Republicii Moldova , lucru simbolizat cu acel cap de taur din stema  Romaniei , REPREZENTATA  DE  VULTURUL   ALB.   Miza inlaturarii de la putere a presedintelui  S.U.A. este in primul rand apartenenta la Gruparea de Civilizatii  Neagresional  Civilizationale. De asemenea  acesta se  opune   ferm  migratiei care de fapt  are ca scop  exorcizarea de catre emigranti  a cat mai multa populatie a statului unde emigreaza pentru a facilita aplicarea  proiectului  extraplanetar pus la cale de Satan si anume NOUA  ORDINE  MONDIALA , care consta ca o persoana acapareaza puterea  totala  iar  restul asculta, gen  Correa de Nord. Pe de alta parte Proiectul  Noua  Ordine  Mondiala se realizeaza in momentul in care 65 %  din populatie  este exorcizata de o singura civilizatie ceea ce duce la distrugerea  acestei  lumii si a planetei ,lucru care s-a intamplat cu satelitul Ancestralia si  Planeta  Delfiniana . Urmele  acestor  distrugeri   se regasesc  in inelele lui Saturn. De  asemenea  puterea  in america  este  dorita de civilizatiile agresoare  civilizational   cum ar fi civ. Draconiana  avandu-l  ca reprezentant  pe  George Bus si  civ goriliana  maro  avandul ca reprezentant  principal  pe  Barac  Obama.   S-a dorit schimbarea  sa ( a lui Trump ) deoarece  fiind  statul  cel mai puternic din lume protejeaza  Patria  Inaintemergatoare  Romania.

Scris de Simoin Capras .(2020)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...