duminică, 9 mai 2021

 COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Categoria de Grupări de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale, care sânt grupate într-o formă de organizare denumită ANSAMBLAL ,a avut alocate până acum trei suporturi existentiale de tip planetă și satelit.
Din informațiile care s-au primit, ele se numesc Planeta Delfiniana, Satelitul Ancestralia și Planeta Terra.
Planeta DELFINIANA a avut ca și conducător fiinta androgina DELFINOS (parte bărbătească) și PALMEIRA ( parte femeiască). Fiinta Individuală Superioară de tip OM a fost creată din animalul (mamiferul) delfin.
În urma agresiunilor exercitate de catre Gruparea de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale această planetă a fost distrusă. Civilizatia DELFINIANA s-a autoanihilat lăsând fondurile pe care le mai aveau Civilizatiei VULTURIENE ALBE, iar in cazul câștigării libertății față de Civilizațiile Agresoare,Civilizația DELFINIANA să fie renăscută.
Al doilea Satelit a fost ANCESTRALIA, care a avut ca și conducator pe ANCESTROS. Aceasta a fost o planetă OMENICA, unde trebuiau să existe sase lumi a cate 1000 de ani fiecare iar fiecare lume era impartita în 9 ere zodiacale a 1000 de ani fiecare. Scenariul și decorurile existentiale au continuat pe Planeta TERRA.
Și pe ANCESTRALIA a existat o Românie cu aceiași reprezentanți pe care i-am avut și pe TERRA. A exista o Grecie, SUA, RUSIA, CHINA, UNGARIA etc.
Și satelitul ANCESTRALIA a fost distrus în conditii similare PLANETEI DELFINIANA, ramasitele celor două suporturi existentiale regasinduse în inelele lui SATURN.
După distrugerea Satelitului ANCESTRALIA toate ființele selectate au fost mutate în LUMEA SUPERIOARĂ a PLANETEI TERRA, iar Familia lui TERROS ( s-a nascut si a trait ca om în cadrul poporului Grec pe Satelitul ANCESTRALIA) a fost numită de către Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale să conducă această planetă care să devină vârful de lance luptei de eliberare de sub JUGUL Civilizatiilor Agresionale Civilizational Virtuale .Scris de Simion Capras (9-mai -2021).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...