joi, 29 aprilie 2021





COMENTARIU EXISTENTIALIST.

Singuri am venit în această Lume și singuri vom pleca din această lume. Căutați ADEVARUL pentru că acesta vă v-a elibera de orice fel de robie. În momentul în care asimilezi și persisti în a asculta informații falsefrecventa ta de vibrație scade. Informațiile false sant în special cele de tip religios, politice, media, stiintifice etc.
În Tara Aleasă Înaintemergatoare România, datorită Revoluției de la Timisoara  sant atâtea sărbători religioase  prin ritualurile care au loc, acestea fiind false 100%,se scade frecventa de vibratie a celor care ascultă precum și a locului, localității și a țării.
Dintre toate religiile care se practică la această oră în lume cea mai nenorocitoare religie este cea ortodoxă din care nu poti ieși numai cu aprobarea CIVILIZATIEI CREATOARE ABSOLUTE CONDUCĂTOARE.
Însuși Hristos s-a speriat de ce a putut să facă cu implementarea religiei în această Lume și a acceptat ca o parte a practicantilor religiei crestine, partea de vest a Continentului European, să se rupă de ortodoxie și să se nască religia catolică unde oameni nu mai sant robi ci se numesc servi, care conform voinței lor pot să își aleagă și o altă religie sau nu. Această schimbare poartă numele de Marea Schismă. Scris de Simion Capras (30 -mars-2021).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...