miercuri, 28 aprilie 2021


 COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Sfaturi existentialiste.
Nu interesează pe nimeni dacă ai aderat la religia creștină cu știința sau din neștiință. Se aplică principiul conform căruia chiar dacă ai cunoscut sau nu legea, răspunzi dacă ai incalcat-o.
Nu este benefic să purtați ceasuri care se învârt în sensul acelor de ceasornic,,deoarece vă încarcă cu energie gravitationala si vă puteți îmbolnăviri. Se poartă ceasuri care se învârt invers acelor de ceasornic sau care arată cifrele.
Amestecul cafelei, a mâncăruri, sau orice altceva se face în sens invers acelor de ceasornic deoarece devin mai gustoase. Miscarea inversă acelor de ceasornic este echivalentă cu miscarea de rotatie a galaxiei din care face parte această planetă.
Magazinele sau baruri, restaurante, hoteluri străzi, piețe care poartă nume ale unor fiinte planetare sau extraplanetare care au facut mult rau oamenilor trebuiesc evitate. Câteva denumiri sant : Gea, Pandora, Lilith, Divino, Helios, Alfa, Omega, Titan, Carol, Ferdinand,Titu Maiorescu. Scris de Simion Capras (17 -april-2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...