joi, 29 aprilie 2021


 

COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Omul poate parasi această planetă în trei moduri, și anume prin moarte fizică ,prin înălțare ,prin dispariție.
Ultimile doua moduri de parasire a planetei se fac prin raza tractoare a unei farfurii zburătoare. În general se evită acest mod de parasire a planetei deoarece este foarte costisitor. Pentru a aplica acest mod de a părăsi planeta trebuiesc schimbate toate destinele existentiale ale tuturor oamenilor care văd acest lucru .De aceea cand oameni anunță autoritatile cum că au vazut un OZN se secretizeaza acea informatie.
Apolonius din Tyana a avut proprietatea de a se teleporta dintr-un loc în altul ca și mijloc de apărare impotriva romanilor.A fost Omul Sfinx al erei zodiacale nr 7.
Contele de Saint Germain a avut la fel această proprietate.
În zilele noastre conducatorul ALCAIDA, Bin Laden a avut această proprietatea deoarece altfel nu se putea apara de armata americană. A plecat prin dispariție și nu a fost ucis asa cum pretind americani. Reteaua Alcaida a fost susținută și sponsorizată în secret de catre fosta secretar de stat americană Hilari Clinton susținută de Barak Obama. Scris de Simion Capras (3- mars-2021).


Cu Trup Substanțial ( fizic) ,omul poate parasi această Planetă doar cu tehnologia OZN. Această tehnologie face ca în interiorul aparatului să se creeze un fel de lume proprie care oferă independenta totală în cursul deplasării și care se face în domeniul frecvential superior materiei, adică noi cei din exterior nu îl putem vedea. Acest lucru duce la viteze foarte mari de deplasare și deasemenea la evitarea coliziunilor cu tot felul de meteoriti aflați în spațiu.
Practic se creează un câmp magnetic și gravitational propriu iar tehnologia nu este foarte complicată. Deocamdată oamenii nu au avut dreptul la asa ceva deoarece ei nu sant în stare să se dezvolte fiintial superior nici pe această Planetă. Trebuie sa meriți sa pleci de aici(asa) în afara celor trei procedee de a parasi lumea și anume prin moarte fizică, înălțare și dispariție. Scris de Simion Capras (14-dec-2021).


Azi, maine ne teleportam ?

Teleportarea nu doar ca exista, dar este si mentionata, in Istorie, in mod explicit. Unul dintre cele mai cunoscute teleportari de persoana, mentionata in Istorie, este cea a lui Apolonius din Tyana (apreciat de catre multi dintre contemporanii sai ca fiind: Zeu, in viata), despre care: Filostrat a scris o monografie, care s-a pastrat, in care se relateaza ca, aflat, la judecata, in fata imparatului roman Aurelian, pe care l-a contrazis si chiar la infruntat, s-a teleportat in alt loc, atunci cand imparatul Aurelian a poruncit garzilor sale sa-l aresteze, fiind vazut de alte persoane, in acel loc (care era un Templu), dupa care a disparut, din Lume, prin: exod prin disparitie.
In acelasi context este mentionat si Arsenie Boca, referitor la care cateva persoane care l-au cunoscut (inclusiv un medic, antropozof, din Timisoara, care a decedat (dar pe care l-am cunoscut personal si mi-a relatat, de fata si cu alte persoane, o astfel de intimplare, referitoare la o inilnire a sa cu Arsenie Boca), au relatat ca Arsenie Boca a fost vazut in 2 locuri diferite, in acelasi timp, de parsoane diferite, iar cu unele dintre respectivele persoane a si vorbit.
El si-a prevestit si moartea, care urma sa aiba loc in anul 1989, dar inainte de declansarea Revolutiei Romane din decembrie 1989 (RRD-1989), si si-a manifestat regretul referitor la faptul ca Ierarhiile Extra-Lumesti, ale religiei crestine ortodoxe, care-i administrau evolutia-existentiala, in Lumea in care existam, nu-i vor permite sa traiasca pina la declansarea, la Timisoara, a RRD-1989.

Scris de Lorin Fortuna/Timisoara/27.09.2015

Un comentariu:

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...