marți, 27 aprilie 2021


COMENTARIU EXISTENTIALIST:
Civilizația Omenica.
Civilizația Omenica (adică oamenii care au corp de om si animare tot de civilizatie omenica) este alături de Civilizația Vulturiana una dintre cele mai performante civilizații.
Mentionez faptul că o civilizație poartă numele animalului din care a fost creat la care se alocă o culoare și o energie de baza. Pentru Civilizatia Omenica culoarea este albă (mai sus nu se poate)și energia este cea informațională. Civilizatia Vulturiana are ca și culoare, culoarea alb- alboasa și energia de bază cea informationala.
Încă din faza de proiectare și realizare s -a avut grijă la aspectul Fiintelor Individuale Superioare de tip OM ca acestea să fie placute la vedere dar în acelasi timp s -a lucrat și puterea creativa a OMULUI.
După invazia din LUMEA nr.4, cand această planetă a fost invadată de Gruparea de Civilizații Agresional Civilizational Virtuale, acestea au adus cu ele modul lor de gandire și manifestare pe care acestea îl au pe planetele de unde provin.
Acestea sant: dictaturile stataleclanuri și retele mafiotesistemul politic de conducere al unui statregateleimparatiile, RELIGIILE, MASONERIILE ,etc. Practic santem pusi să vedem și să învățăm cum gandesc si se manifestă aceste civilizații, pentru a învăța ceeace sant ei și ceeace santem noi.
EI ÎNVAȚĂ DE LA NOI. Oamenii au creatii în toate domeniile cum ar fi muzică (de orice fel), poezie, scrieri literare, filme, MODUL NOSTRU DE GANDIRE SI MANIFESTARE , etc. Ei ne urmaresc prin mutantii pe care i-au creat prin exorcizare. Exemplu corurile bisericesti, unde se cântă pe mai multe voci, sant cantate de mutantii hristici care au fost candva OAMENI. Ei nu sant in stare de asa ceva. L-au furat pe Elvis, Michel Jackson, formatia ABBA,etc și i-au transformat în MUTANTI CIVILIZATIONALI după care și-au găsit sfarsitul în stilul specific al civilizatiilor Agresional Civilizational Virtuale.
Ființele care vor avea în lumile următoare unele funcții, trebuie să își creeze de încă de aici o imagine asupra acestor civilizații agresionale deoarece cand o să ajungă să negocieze ceva cu acestia să stie cum gadesc și se manifestă
Fiinta Colectiva de tip familie (în civilizația OMENICA) se compune dintr-o parte bărbătească și una femeiască la care se adaugă doi copii respectiv un baiat și o fată, restul fiind in plus. Ca si alimentare cu energie astrala a cuplului partenerial este necesar ca sexul să fie facut în regim complet (obligatoriu) adica sex oral, anal și normal. Energia Astrala se transmite prin capul femeii și intră în barbat prin organul genital al acestuia. Cea mai multă energie se acumulează prin sexul oral ( gatal) deoarece este cel mai aprope de locul de intrare al energiei. Scris de Simion Capras (23-april-2021).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...