miercuri, 28 aprilie 2021



 

COMENTARIU EXISTENTIALIST:

Câteva sfaturi existentialiste.
Aud de multe ori atunci cand o persoană ureaza unei alte persoane expresia, îți urez din suflet..... ceva. Sufletele sant acele persoane care au ajuns în vesnicie și care odată ajunse acolo poartă denumirea de SUFLETE. Pentru persoanele care reusesc să treacă de vesnicie în LUMILE SUPERIOARE acealea se transformă din ființe sau persoane în spirite sau popular, DUHURI. Sufletele și duhurile (un anumit numar) sânt transformate în animatori existentiali pentru a anima fiinte din această lume fizică. Deci cand urez din suflet de fapt urez din partea animatorului existențial. Corect este să urez DIN FIINTA TA sau DIN INIMA TA.
Exista frecvent si expresia că, EMANI ENERGIE POZITIVĂ sau CĂ GANDESTI POZITIV. Cel care zice asa ceva este valabil pentru cei care sant animati existential de aceasi civilizație,oricare o fi ea. Degeaba zice un popă că el are gânduri bune și care este animat de civilizații diavolesti, unui om care apartine civilizatiilor omenice, deoarece acestuia îi face rău și îl poate chiar exorciza. Fiecare civilizatie are o frecvența de vibratie specifică unde aceasta lucrează optim. De obicei cei care fac rău sant cei din civilizațiile cu frecvența mică de vibratie care agresează civilizațiile cu frecvența mare de vibratie prin scăderea frecvenței care de obicei duce la exorcizare.
Deci nu toți care zic că gandesc pozitiv și emană energie pozitivă fac intr-adevar bine altor ființe.
Deasemenea cand gospodinele fac ceva de mancare și trebuie să amestece cu lingura aceea mancare, lingura trebuie să se rotească în sens invers acelor de ceasornic deoarece tot ce se amestecă asa are gust mai bun. Miscarea de rotatie in sens invers acelor de ceasornic intră în rezonanță cu modul de rotire al galaxiei din care facem parte.
PE ACEST PRINCIPIU SE BAZEAZĂ ȘI DEPOLUARILE CRUCI ENERGETICE LUMINOASE A ȚĂRII SI A LUMII PRECUM SI A DEPOLUARII FILTRELOR ENERGETICE LUMINOASE ALE ACESTEI ȚĂRI ROMANIA CARE ESTE TARA ALEASĂ INAINTEMERGATOARE A ULTIMEI ERE ZODIACALE NR .9 CARE A INCEPUT IN 22-03-1989, ȘI TINE 1000DE ANI DUPĂ CARE PLANETA ISI SCHIMBĂ ORBITA APROPIINDU-SE DE SOARE, IAR LUMEA FIZICA SI LUMEA INFERNALĂ (IADUL) DISPAR. Scris de Simion Capras (15 -april-2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...