miercuri, 28 aprilie 2021

 


COMENTARIU EXISTENTIALIST :

Cand s-au realizat primii oameni în cadrul proiectului Civilizatiei Omenice s-a constatat că aceștia nu aveau implementat sistemul de apărare împotriva agresiunilor civilizationale. OMUL era un fel de carne de tun pentru Agresori fără a se putea apăra sau erau ca niște miei intre lupi. Motivul pentru care proiectul de realizare a CIVILIZATIEI OMENICE a fost ocultat a fost acela că diferența de fonduri trebuia obținută prin suferința, dintr-o Lume Medie . S- a vrut de fapt ca OAMENII să fie fositi la muncii, ca producatori de suferința pentru alte Civilizații. Mentionez faptul că Suferința este valuta forte a lumilor următoare.
Dintre toți investitorii PROMETEOS a acceptat să facă fondurii pentru finalizarea proiectului Civilizatiei Omenice. Acesta s -a întrupat într-un om, numit PROMETEOS, din cadrul poporului Grec de pe Satelitul Ancestralia unde timp de 20 de ani a consumat rau existențial producând suferință necesară terminari proiectului Civilizatiei Omenice. În acest demers a fost ajutat de Civilizația Vulturiana care avea acces la Bursa Astrala de Rau existențial care era o Bursă restrictivă unde nu intra oricine . Dupa obtinerea fondurilor s-a început implementarea în cadrul proiectului Civilizatiei Omenice a părții de apărare față de agresiunile civilizationale cu , care fiecare ființă să se poată apăra în caz de agresiune. Aici este drama Civilizatiei Omenice si a atâtor ființe pierdute. Din această cauză am suferit atât de mult dealungul existentei acestei civilizații. Au venit peste noi tot felul de civilizatii agresionale care și-au creat proprii mutantii civilizational pe care mai apoi i-au pus să se bată cu civilizatia omenica bastinasa a acestei Planete. Au venit cu religii, masonerii, dictaturi, clanuri mafiote pentru ca prin aceste sisteme să se poată inbogatii.
PROBABIL SINGURUL CARE NU A FOST DE ACORD CU ACEASTĂ UMILINTA ASUPRA OAMENILOR A FOST PROMETEOS SI CIVILIZATIA VULTURIANA. În aceasi situație au fost mii de alte civilizatii care au fost create doar pentru a fi exterminate. Scris de Simion Capras (3-ian 2021).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...