duminică, 4 august 2024

 




Comentariu Existentialist :


In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai complectat bagajul informational cu ,care vei exista in lumile superioare . Nicu Covaci a fost mutant balaurian si a existat ca si loc in orasul inaintemergator Timisoara .Balaurienii sunt responsabili de introducerea motoarelor cu combustie interna-in aceasta lume-  si folosirea culorii rosii la stopuriile masinilor  si semafoare ,in lumile lor atmosfera este plina de fum, zgomot  si vaporii de alcol .
O fiinta individuala superioara de tip omen poate exista o singura data in plan fizic dupa care ea poate devenii animator existential ,programator existential sau investitor civilizational .Se poate reveni in lumea fizica doar sub forma de animator existential spre a anima diverse fiinte . Orice compozitor ,cantautor ,regizor ,scriitor are comunicare directa sau indirecta cu animatorul sau existential(din alte lumii) de unde se inspira spre a crea dar contra-cost .Veti intalnii creatorii care nu pot face nimic daca nu beau ceva sau nu fumeaza ... sau daca nu vad o femeie ....asta se explica prin faptul ca ,contra, cost el primeste inspiratie si poate crea .Eminescu a scris cele mai frumoase poezii datorita lui Veronica Micle . Vom vedea daca formatia  Phoenix va stii sa renasca .Scris de Adrian Iacob (4-aug-2024).






  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...