duminică, 14 ianuarie 2024



Simion Capras : Cei care îl vor dat jos pe DONALD TRUMP sânt de fapt cei care au participat în calitate de mutantii civilizatonali la Competiția Civlizationala desfășurată între anii 2008 - 2012 în care Gruparea de Civilizații Neagresionale Civilizational Virtuale a câștiga dreptul de a salva lumea de la distrugere cât și iesirea de sub papucul inrobitor pus de Civilizațiile Agresoare asupra celor Neagresional Civilizationale. Uitati - va cine ne țin lecții de moralitate , libertate , pace ,etc. Printre ei este și înalt tradatorul de țară și trădător astral al acestei Țări România, în persoana regelui mihai.(7-ian-2021)

COMENTARIU EXISTENTIALIST:
12-12- 2012 Aceasta este data la care aceasta lume si planeta urmau sa fie distruse cum au fost distruse Planeta Ancestralia si Delfiniana , iar ramasitele lor se regasesc in Inelele lui Saturrn. Data de mai sus se numeste palindrom iar distrugerea unei planete este cu costuri mai mici in aceasta data. Lumea nr. 4 a fost pierduta in favoarea gruparilor de civ. agresionale civilizational ,Lumea nr. 5 a fost castigata de gruparea de civilizatii neagresional civilizational . Ultima competitie civilizationala s-a desfasurat intre anii 2008 si 2012. Competitorii ambelor grupari au fost selectati dupa ce au fost supusi unor incercarii corespunzataoare si a avut urmatoarele etape : 1946 - 1976 avand ca obiectiv nastrea, cresterea si adolescenta competitoriilor , 1977 - 2007 verificarea calitatii competitoriilor 2008 - 2012 COMPETITIA : Gruparea de Civ. Agresional civ. : GEORGE BUSH --" CIV. DRACONIANA NEAGRA." ANTHONI BLAIR -- "CIV. ACVILIANA ROSIE INFRN". MIHAI DE HOHENTOLERN -- " CIV. FELINIANA LEONIDA". WILIAM GATES --- "CIV . ACV . ROSIE VAZIVA" WEN JIBAO -- "CIV . DRAGONIANA", BARAC OBAMA -- "CIV. GORILIANA MARONIE" . GRUPAREA DE CIV . NEAGRESIONALE BASTINASE A ACESTEI PLANETE : IOAN LORIN FORTUNA - " CIV VULTURIANA ALBOASA" , ALBANO CARISi - " CIV. URANGUTANIANA," EDWARD SNOWDEN - "CIV. ACVILIANA ROSILA" , ANDRE RIEU - "CIV. CIMPANZIANA, PATRIC MODIEO - " CIV. GORILIANA ALBOASA" , RUAD AL MALKI - "CIV. VULTURIANA MARONILA " Competitia a fost castigata de gruparea neagresioanal civ, iar greul luptei a fost dus de " VULTURIENII ALBII " unde pe langa Ioan Lorin Fortuna a avut inca 6 combatanti , din care am terminat competitia eu ( S. Capras ) si Lorin Fortuna .Scris de Simion Capras.(26 iulie 2019)


 

luni, 8 ianuarie 2024

 



Comentariu Existentialist:

Mai nou aflu ca Ciolacu a fost in italia si s-a vazut cu papa.
Cum vreți să funcționeze statul Român cu asemenea nulități. Ciolacu ia lumină de la athos. Mai avem în guvern un popă care păstorește finanțele.
Cum credeți voi Popor Român că poate să meargă treaba bine în această Țară România cu niste mutanți civilizationali foarte nebenefici? Scris de Simion Capras(8-ian-2024).


https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/foto-ciolacu-la-muntele-athos-premierul-a-dezvaluit-ce-sfat-i-a-dat-staretul-manastirii-vatopedia-2639795?fbclid=IwAR2AsCKBlWNGIeZZ7Sl4aPZAykvGienwwn2ENV-actOxTBiUlg738oshEvA


COMENTARIU EXISTENTIALIST:

În Țară Aleasă Innaintemergatoare-- DATORITĂ REVOLUTIEI DE LA TIMISOARA--, sant peste 28000 de biserici care scad prin ritualurile religioase care se fac în ele,frecvența de vibrație a locului respectiv al Țării, voi politicieni verosi, care habar nu aveti cât de distrugatoare fiintial e religia ortodoxă, dati fonduri pentru o investitie care din punct de vedere existentialist este moartă. ATHOSUL este o poartă de intrare în iad. Spitalele nu au medicamente, școlile nu au toalete pentru copii, multi romani care vor să muncească nu au unde iar, VOI, alesi neamului dati bani la biserici. Si marea primarita Firea, a fost în stare să bage zeci de milioane de euro în așa zisa Catedrală a Mantuirii Neamului, lăsând bucureștenii fără apă caldă și căldură.
.............................................................................................................................
Scris de Simion Capras(25-feb-2021).


  Comentariu Existentialist : In general se pleaca din aceasta lume doar atunci cind ti -ai indeplinit programul existential si ti -ai compl...